Seminar ‘Vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving’ - 7 september

Elkaar in rap tempo opvolgende technologische ontwikkelingen, nieuwe klantvragen en een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Stilstaan in de snel veranderende economische werkelijkheid is voor technische installatiebedrijven en bouwbedrijven geen optie. Investeren in het opleiden van deskundige en op de toekomst voorbereide vakmensen wél. Maak als P&O’er daarom óók werk van het technische vakmanschap van de 21e eeuw en neem op 7 september deel aan het BuildUpSkills-seminar ‘Vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving’in het Powerlab op IPKW!

Het BuildUpSkills-seminar beleeft dit jaar zijn zesde editie; dit keer in samenwerking met Oost Nederland Energiek. Inzet van het seminar is werkgevers en P&O-professionals kennis te laten maken met de eisen die de 21e eeuw stelt aan het nieuwe, op de duurzaamheid van de gebouwde omgeving gerichte, technische vakmanschap om sterk te kunnen staan naar de klantvraag van vandaag én morgen. In het seminar doet u als P&O’er kennis en inspiratie op om binnen uw bedrijf de juiste impuls te geven voor toekomstbestendig vakmanschap.

Het programma
Het werken aan het nieuwe technische vakmanschap staat in het seminar centraal. Presentaties van diverse start-ups zetten u aan het denken over de markt, uw bedrijf en uzelf. En verhalen van ervaren klanten maken u ervan bewust wat de klant van het nieuwe vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving verwacht. Ook wisselt u met andere deelnemers en experts uw eigen kennis en ervaring uit. En ten slotte biedt het seminar u inzicht in de producten van BuildUpSkills die met inzet van vele partners gerealiseerd zijn: instrumenten die u in uw P&O-beleid direct kunt inzetten bij het tot stand brengen van het nieuwe technische vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving. Na afloop van het seminar weet u hoe u als P&O’er het vakmanschap op het gebied van duurzame technieken binnen uw bedrijf kunt versterken om daarmee met vertrouwen te bouwen aan de toekomst!

Informatie
Datum: donderdag 7 september
Tijd: 15:00 - 19:00 uur
Locatie: Powerlab Gebouw LB op IPKW -  Westervoortsedijk 73 in Arnhem.

Aanmelden
Gratis via deze link.

< terug