Onze bewoners

4Pet Recycling

4PET Recycling is een vooraanstaande PET recycler. Op de locatie in Arnhem wordt per jaar meer dan 25.000 ton (circa 850 miljoen stuks) aan postconsumer PET flessen gemalen en gewassen. Het maalgoed wordt vervolgens ingezet voor de productie van folie voor de voedingsmiddelenindustrie.

Accsys Technologies

Accsys Technologies is een bedrijf dat zich kenmerkt door nieuwe hoogwaardige ontwikkelingen op het terrein van het chemisch veredelen (acetyleren) van hout.

Airhunters

Airhunters biedt eigenzinnige transportoplossingen, die niet alleen duurzamer maar ook significant goedkoper zijn. Zij maken namelijk gebruik van vrachtwagens die toch al onderweg zijn, in plaats van vervoersmiddelen toe te voegen aan het verkeer. Op die manier jagen zij letterlijk op lucht.

AkzoNobel

AkzoNobel Functional Chemicals produceert een verscheidenheid aan chemische tussenproducten en performance chemicals op wereldwijde schaal. U vindt onze producten overal – van het Olympische stadion in Beijing tot de Harbor Bridge in Sydney en zeer waarschijnlijk ook in het huis van de buren.

Allego

Allego ontwikkelt samen met haar klanten en partners laadoplossingen op maat die de bestuurders van een elektrische auto optimaal voorziet van een toegankelijke, betaalbare laadmogelijkheid. We adviseren gemeentes, bedrijven, winkels, mobiliteitsproviders, auto-importeurs of busfabrikanten over de best passende oplossing en realisatie van laadmogelijkheden.

Alucha

Alucha ontwikkelt innovatieve oplossingen voor recycling. Ze veranderen laminaat, kunststoffen en andere complexe stoffen in herbruikbare bronnen. De focus ligt op materialen - zowel organisch als niet-organisch - die momenteel worden gestort of verbrand. Het gaat om gemengde kunststoffen, maar ook biomassastromen zoals slib, rijst en kaf.

Apetrots

Wouter Groendijk (1983) studeerde in 2010 af aan de hoge school voor de kunsten ArtEZ in Arnhem waar hij de opleiding Product Design volgde. Sindsdien runt Groendijk zijn eigen designstudio vanuit Arnhem. Zijn werk karakteriseert zich door een heldere no nonsense vormgeving. Geen overbodige versieringen en een liefde voor materiaal gebruik.

Atelier Rick Tegelaar

Rick richt zich op het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor bestaande materialen. Hij is gefascineerd door de manier waarop nieuwe tools en productie methoden, die hij doorgaans zelf ontwikkelt, de verborgen kwaliteiten van bekende, soms ondergewaardeerde materialen of technieken kunnen onthullen. Hij gelooft dat een kleine verschuiving in de manier waarop we kijken naar een materiaal of een proces, een maximaal resultaat kan hebben. In zijn ontwerpproces gaan de techniek en het productieproces dan ook hand in hand met het eindproduct. Zowel de processen als de eindproducten tonen nieuwe mogelijkheden voor materiaalgebruik en ontwerp oplossingen voor alledaagse producten.

BK ingenieurs

BK ingenieurs is als allround advies- en ingenieursbureau praktisch georganiseerd en strategisch inzetbaar. Zij bieden diensten aan op het gebied van onder andere bodem, asbest, vergunningenmanagement, civiele techniek, arbo en veiligheid. Daarnaast verzorgt BK ingenieurs projectmanagement en diverse opleidingen binnen het vakgebied.

BKC B.V. met Miscancell

BKC B.V. heeft samen met Schut Papier het initiatief Miscancell opgericht. Miscancell heeft de ambitie om de eerste duurzame cellulosefabriek van Nederland op te zetten. De cellulose wordt uit Miscanthus gewonnen; in de volksmond ook bekend als olifantsgras. Cellulose wordt als grondstof in de papierindustrie gebruikt en werd van oudsher al door Akzo Nobel op IPKW geproduceerd. De proefinstallatie die op IPKW staat, de zogenoemde extruder, zal de cellulose produceren.

Brandweertrainingscentrum

Brandweertrainingscentrum levert trainingen op maat en stelt samen met u een maatpak samen, bijvoorbeeld: Flashovertraining, Vloeistofbrandbestrijding, HV-ensceneringen, Nulmetingen Ademlucht, Bevelvoerderstrainingen, Mangatwacht, VCA, Hittetraining en Inzettrainingen OGS.

Cato Engineering

CATO Engineering brengt een nieuwe installatie op de markt die biogas opwaardeert naar groengas. Doormiddel van het verwijderen van componenten zoals siloxanen, waterstofsulfide (H2S), ammonia (NH3), limoneen en dergelijke op de meest rendabele en betrouwbare manier. Grote voordeel van de aangeboden technologie is dat het een regenereerbaar proces is waar geen afval bij vrij komt. Hierdoor zijn de milieubelasting en de operationele kosten significant lager dan alternatieve technieken.

Charley Reijnders

Charly Reijnders is expert in conceptuele product design. Het idee van metamorphose ligt ten grondslag aan de ontwerpen. Niet zozeer het einddoel of ontwerp is hetgeen waar hij zich op richt maar juist het grillige denkproces ertussenin. Zijn interesse ligt veelal in het ontwikkelen van ideeën en vormen die niet los van elkaar bestaan. Zijn producten nemen de ruimte over waarin zij ontstaan en voeden elkaar, ze evolueren gedurende de tijd en zijn nooit uitgegroeid.

Data Center Arnhem

Data Center Arnhem is een twin datacenter waar ICT-gebruikers in een beschermde en veilige omgeving hun hardware kunnen huisvesten. Alle technische apparatuur is dubbel uitgevoerd en in een gespiegelde vorm kunnen wij 100% beschikbaarheid van de systemen garanderen.

DEBS

DEBS ontwikkelt, bouwt en renoveert met haar partners diverse projecten met behulp van EPS, in de volksmond beter bekend als piepschuim. EPS is licht, 100% recyclebaar, heeft hoge isolatiewaarden en is uitstekend toepasbaar als constructiemateriaal. Een perfecte basis dus om innovatief, snel en professioneel mee te bouwen.

Deepwater-Energy

Deepwater-Energy heeft de Oryon Watermill ontwikkeld, een waterkrachtinnovatie die betaalbare, 100% schone, duurzame en hernieuwbare energieopwekt zonder het ecologische evenwicht te verstoren. Het betreft een installatie die geheel onder water is geplaatst en die werkt op de stuwkracht van stromend water.

DNV GL

DNV GL Energy & Sustainability is een wereldwijde, leidende autoriteit op het gebied van business & technische consultancy, testen, inspecties & certificatie, risicomanagement, en verificatie in de energiewaardeketen. In een wereld waarin de vraag naar energie toeneemt, heeft DNV GL (voorheen KEMA) een belangrijke rol te vervullen in de beschikbaarheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en winstgevendheid van energie en gerelateerde producten en processen.

Dr Ten

Dr Ten BV, is een bedrijf gespecialiseerd in product- en procesinnovatie binnen de markt van sport, voeding, energie, water en chemie. Vanuit de Greenhouse wordt de zeezout batterij verder door ontwikkeld en op de markt gebracht. De zeezout batterij is een batterij die gemaakt wordt met mineralen, koolstof soorten en zouten die grotendeels uit de zee en natuurlijke materialen worden gewonnen.

DuraGreen

DuraGreen richt zich op het ontwikkelen en vermarkten van groene duurzame gevel- en daksystemen, binnengevelsystemen en geluidsschermen voor bouw en infrastructuur. Het bedrijf heeft een slim en duurzaam systeem ontwikkeld voor groene verticale begroeiing. Dit modulaire systeem wordt geheel prefab aangeleverd en kan met een korte montagetijd worden opgebouwd.

Dutch Dream Group

Vanaf haar oprichting in 1991 adviseert, begeleidt, inspireert en activeert de Dutch Dream Group zelfbewuste MKB ondernemers. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een bedrijf, de realisatie van waardegroei, het ontwikkelen van ondernemerstalent of de verkoop van een onderneming. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf zit diep in onze cultuur en manier van werken verankerd. Samen maken wij uw plannen werkelijkheid.

Exergy

Exergy ontwikkelt een batterij met een nieuwe technologie. De samenleving maakt steeds meer gebruik van duurzame energie geleverd door de zon en wind. De momenten dat deze duurzame energie beschikbaar is en wanneer het daadwerkelijk nodig is wilt Exergy zien te overbruggen. De accu die Exergy ontwikkeld is bedoeld voor stationaire toepassingen en slaat energie op voor wanneer je het daadwerkelijk nodig hebt.

Fnke

Het Arnhemse PR-bureau Fnke ziet merken als brandstof en consumenten als zuurstof. Hun vonk creëert een ultieme verbinding en laat deze twee vlammen. Met bevlogen medewerkers werkt Fnke voor lifestyle merken met toffe producten, vertegenwoordigd door mensen waarmee het klikt. Gepassioneerd vertellen zij de verhalen van producten die het leven leuker, mooier en aangenamer maken.

Freudenberg Houshold Products

Freudenberg Household Products BV is producent van hoogwaardige textiele reinigingsproducten, gebonden textielvlies, huishoudelijke producten, smeermiddelen en IT-diensten. Onze huishoudelijke producten (Vileda, O-Cedar) worden rechtstreeks aan de consument verkocht.

General Electric

General Electric Company (GE) is een wereldwijd opererend technologie-, elektronica- en dienstenconcern. GE was het op twee na grootste bedrijf ter wereld (na JP Morgan Chase) en HSBC Holdings) in 2010. General Electric is een van de marktleiders in de elektronicamarkt en is daarnaast actief op het gebied van financiële dienstverlening, kunststoffen, vliegtuigen, medicijnen, windenergie, elektriciteitscentrales en transport. Op IPKW werkt de divisie GE Power & Water aan energieopwekking, energielevering en water procestechnologieën, inclusief hernieuwbare energiebronnen. Power & Water is de grootste industriële sector van GE, met meer dan 38.000 medewerkers in 125 landen.

Hoevers Transport

Hoevers heeft 90 jaar ervaring in logistieke dienstverlening. Wij zijn uitgegroeid van bodedienst tot Europees logistiek dienstverlener, opererend vanuit Nederland. Hierbij nemen wij een proactieve houding aan en kijken we vooruit naar toekomstige ontwikkelingen.

HyGear

HyGear ontwerpt en levert turnkey-installaties voor de opwekking van waterstof, biogas en andere duurzame brandstoffen, evenals een breed scala aan chemische technologie diensten, olie-, gas-en chemische industrie. Wij zijn gespecialiseerd in kleinschalige, on-site productie van waterstof.

HyMove

HyMove ontwikkelt waterstof-brandstofcel (H2FC) systemen, o.a. voor gebruik als range extenders in elektrische voertuigen. De focus ligt op dit moment op H2FC-range extenders voor elektrische bussen voor het Openbaar Vervoer. HyMove H2FC-range extenders zijn modulair en kunnen in iedere bus worden ingebouwd.

Karlijn Sibbel

Karlijn is een creatieve onderzoeker en designer en door haar fascinatie voor wetenschap en natuurlijke materialen, werkt ze met een mix van design, wetenschap, natuur en techniek. Om zich in het onderzoeksproces te verdiepen, innovatieve ontdekkingen op te doen en uitdagende ideeën te krijgen, is ze altijd op zoek naar interdisciplinaire samenwerking.

Kevin van Braak

Kevin van Braak’s werk is gebaseerd op politieke en ideologische problematiek. De afgelopen jaren, heeft hij zijn aandacht gevestigd op de zichtbaarheid en onzichtbaarheid van de kracht in gebouwen, mensen, locaties en artefact en hoe onze historische bewustzijn functioneert in relatie tot het verhaal wat er achter zit. Hij is vooral geïnteresseerd in reproduceren, herstellen, en transformeren ideologische beelden en metaforen in de vorm van sculpturen, installaties, events en optredens.

Klaas Kuiken Product Design

Klaas is meer een uitvinder dan een ontwerper. Hij werkt graag vanuit vondsten en uitvindingen die hij doet in zijn atelier. Door te onderzoeken, ontwerpen, te bevragen, soms te mislukken en weer opnieuw te beginnen komt hij tot de kern van zaken. Hij werkt vanuit een interesse in het archetype, in leesbare en onmiddellijk begrijpbare producten en vormen. Hij bedenkt nieuwe technieken en processen om de archetypes te bespelen en zo tot nieuwe vormen te komen.

KplusV

Samen met haar klanten creëert KplusV innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. KplusV'ers initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Hun kracht schuilt daarbij in hun aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.

KRAFT architecten

KRAFT architecten bestaat uit een jong, professioneel team van architecten met een uitgebreide ervaring op het gebied van (particuliere) woningbouw, commerciële en publieke gebouwen. Naast het werken aan concrete opgaven initiëren wij onderzoek en experiment. Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak, waarbij gebruik kan worden gemaakt van ons uitgebreide netwerk van specialisten.

LekkerLeven

Een lekker leven voor iedereen, gewoon omdat het kan. Dat is het uitgangspunt van LekkerLeven. LekkerLeven biedt een compleet pakket aan zorg- en gemaksdiensten. Handig voor mensen die zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen of die het gewoon gemakkelijk vinden dat zaken in en rondom het huis geregeld zijn. Met meer dan vijftien jaar ervaring weet LekkerLeven snel en doelgericht in te spelen op de individuele behoeften en wensen van de klant.

Lever Kunststoftechniek BV

Lever Kunststoftechniek BV is de regionale kunststofspecialist. Regionaal bedienen wij vrijwel alle procesbedrijven die met chemicaliën werken. Voor kunststof apparatenbouw zoals tanks, opvangbakken, afzuigsystemen en voor het aanleggen van leidingsystemen is Lever Kunststoftechniek de leverancier.

Low & Bonar

Bonar is een vooraanstaande producent van hoogwaardige synthetische nonwovens voor toepassingen in de tapijt-, automobiel- en constructiesector, alsmede van driedimensionale polymeermatten en composieten voor de civiele techniek, de bouwsector en industriële toepassingen.

Luminis

Luminis Arnhem, onderdeel van Luminis International, sluit uw business aan op het internet door de inzet ICT technologie. Onze experts ontwikkelen innovatieve oplossingen voor de uitdagingen die u ziet in uw markt. De gebruiker of uw klant staat centraal in deze oplossingen, van Apps tot Webportals. Onder 1 dak vindt u dan ook bij ons zowel technische experts als ook (interactie)ontwerpers die uw business een boost kunnen geven.

Max Veiligheid/Orange Access
Max Veiligheid is een Nederlands consulting- en trainingsbedrijf op veiligheidskundig gebied, gespecialiseerd in Advies & Begeleiding, Opleiding en Verkoop.Wij leveren een totaal aanbod van diensten en producten op het gebied van veiligheid.
Mieke Lucia

Mieke Lucia is creatief denker en maker, gedreven om te leren en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en samenwerkingen om zo de wereld van design te ontdekken. Ze is gespecialiseerd in tassen en houdt van de diversiteit van flexibele materialen. Haar manier van werken is gebaseerd op  actie-reactie en ze is altijd op zoek naar eenvoud met verrassingselement, speelse vormen en silhouetten, tactiek in materialen en kleuren die opvallen.

Nedstack PEM fuel cells

Nedstack is een onafhankelijke brandstofcelfabrikant. Wij produceren Proton Exchange Membrane of PEM brandstofcellen. Nedstack is de grootste onafhankelijke PEM-brandstofcel stack producent in Europa en de op twee na grootste in de wereld

Neqst

NEQST combineert en integreert bewezen cleantech oplossingen in productieprocessen. Het eerste project is CSP3: het bouwen van een plant voor het duurzaam verwerken van pluimvee. Waarom? Omdat de wereld voedsel nodig heeft, gevogelte een bron van eiwitten is en de verwerking ervan alle uitdagingen biedt van intelligente water- en voedinglevering en duurzame verwerking van afval, koeling en verpakking.

NIDIM

NIDIM is een klantgerichte onderneming die staat voor het handhaven van traditie, vakmanschap en integriteit. Door gebruik te maken van de nieuwste meetapparatuur zijn zij in staat om ieder denkbaar object te meten, modelleren en visualiseren. Naast het uitvoeren van meetopdrachten biedt NIDIM ook opleidingen op het gebied van landmeten, laserscanning en het (veilig) gebruik van drones.

Nuon Energy

De activiteiten van NV Nuon Energy vinden (onder andere) plaats in de branche Handel in elektriciteit en in gas via leidingen. Deze branche heeft als hoofdcategorie de productie en distributie van en handel in elektriciteit, aardgas, stoom en/of gekoelde lucht' en is in dit geval verder onderverdeeld bij.

Open Leren Centrum Kleefse Waard BV

Het Open Leren Centrum Kleefse Waard (OKW) biedt opleidingen voor research- en productiebedrijven in de chemische industrie. Het vaste aanbod bestaat uit beroepsopleidingen procestechniek, taalcursussen en veiligheidstrainingen. Het specialisme van OKW is het in korte tijd realiseren van gerichte training en scholing bij start-ups en technologieprojecten.

Platowood

Het promoten, introduceren en implementeren van het innovatieve Plato-procédé, het duurzame houtveredelingsproces voor een schoner en beter milieu; dat is de missie van Platowood in Arnhem.

Productdesign Tijn van Orsouw

Tijn van Orsouw werkt met bestaande materialen die verschillende functies hebben. Gedurende het ontwerpproces verandert hij de betekenis van materialen en geeft het een duidelijke vorm.
Zijn zoektocht naar de perfecte vorm of functie is zijn typische werkwijze. Hij werkt het liefst met natuurlijk materialen of materiaal met een verhaal. De producten zien er levendig uit en hebben hun eigen karakter. Hij ontwerpt voor bedrijven maar heeft ook zijn eigen binnen – en buitenshuis collectie.

Qing Groep

Qing Groep combineert engineering en machinebouw in één onderneming. Qing is een innovatieve, flexibele projectorganisatie die zich richt op het ontwerpen en realiseren van speciaal-machines voor het optimaliseren en mechaniseren van het productieproces.

RhineTech

RhineTech BV is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en repareren van uiteenlopende machines en apparaten voor de industrie. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de fabricage en inbedrijfstelling van haar producten, begeleidt en adviseert RhineTech professioneel en resultaatgericht.

Robbin Baas

Robbin Baas heeft product Design op de ArtEZ gestudeerd. De ontwerpen van Robbin Baas geven antwoord op de menselijke behoefte naar dierlijk gezelschap in stedelijke omgeving. De producten geven de ruimte aan stadsbewoners en bedreigde of ondergewaardeerde diersoorten om de samen te leven. Sommige ontwerpen zijn voor mensen, maar bieden altijd ruimte voor dier en mens zonder een last te zijn voor de natuurlijke omgeving.

Rupro Beheer BV

Rupro Beheer BV is de holding van een aantal Nederlandse bedrijven die actief zijn binnen de Automotive branche en de industrie. Hieronder vallen onder andere Brekupa, Explora, Prema, Rema Tip Top Nederland BV, Simson, Tempo en TSN.

rvg media & impact

rvg media & impact ontzorgt media met succesvolle lezersacties en creëert impact met Joint promotions. Zij vinden de juiste match tussen merk en media. Hierdoor weet rvg altijd de juiste doelgroep te bereiken met gegarandeerde publicaties in de grootste, best gelezen magazines en krantencombinaties van Nederland. Voor merken een uitgelezen kans om te verschijnen in de mooiste magazines, voor magazines de mooiste merken voor haar lezers.

Spell

Spell is een productlabel dat een eigen collectie interieurproducten ontwerpt en produceert. Daarnaast ontwerpen wij als multidisciplinair ontwerpbureau in opdracht van particulieren en bedrijven.

SPIE

SPIE is Europees leider wat betreft diensten op het gebied van elektriciteit, mechanica, HVAC, energie en communicatiesystemen. SPIE verbetert de kwaliteit van onze leefwereld en draagt bij aan de verdere ontwikkeling daarvan door overheden en ondernemingen te begeleiden bij het ontwerp, de realisatie, het gebruik en onderhoud van installaties die minder energie verbruiken.

StexFibers

StexFibers heeft een techniek ontwikkeld om hennepvezels te verfijnen, zo dat deze kunnen worden gebruikt voor de productie van hoge kwaliteit textiel. Momenteel is de verspilling van water enorm bij de productie van katoen en worden veel insecticiden en pesticiden gebruikt. Bovendien zijn hennepvezels sterker, zachter, absorberend, ademend en antibacterieel. 

Studio Erik Stehmann

Sinds 2009 houdt Studio Erik Stehmann zich bezig met productontwerp en conceptontwikkeling, zowel autonoom als in opdracht. Ontwerper Erik Stehmann ziet design als speelgoed voor volwassenen en probeert met die insteek de wereld een stukje leuker te maken. Door veelal vol naïveteit te experimenteren met technieken en materialen word gezocht naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen die door anderen over het hoofd zijn gezien. Zo speels als hij werkt tijdens het experimenteren, zo serieus is hij tijdens de uitwerking van zijn ontwerpen en projecten.

Studio Floris Schoonderbeek

Wij creëren tools om uw omgeving te herontdekken, met betrekking tot uw sociale, zakelijke en leefkwaliteiten.

Studio Joris de Groot

Joris de Groot is een designer die tijdens zijn ontwerpproces de spanning zoekt tussen vakmanschap en industrie. Interessant is de samenwerking binnen de industriesector, hij heeft namelijk zijn eigen werkplaats gecreëerd tussen de fabrieksterreinen. Als hij eenmaal bekend is met het proces van bestaande technieken, experimenteert hij de producten met de juiste machines en materialen voor nieuw innovatief gebruik.

Teijin Aramid

Teijin Aramid is wereldleider in aramide; een duurzame vezel die vijf keer sterker is dan staal, bestand tegen grote hitte en slijtage en innovatieve toepassingen biedt voor sectoren zoals automobiel, olie & gas, ballistiek en telecom.

Thermosmart

Thermosmart heeft een thermostaat ontwikkeld die je altijd en overal kunt bedienen, waardoor het altijd de juiste temperatuur is in huis. Met de Thermosmart kun je waar ook ter wereld, 24 uur per dag, de temperatuur in huis eenvoudig en snel instellen of aanpassen. Zo kun je tot 20% besparen op je energierekening. 

Tripp

TRIPP, een grafisch ontwerpbureau met ruime ervaring in het ontwerpen en bedenken van complete campagnes, huisstijlen, websites, verpakkingen en andere creatieve uitingen. We houden van een professionele aanpak maar met een flexibele en informele houding.

TÜV Rheinland

TÜV Rheinland Nederland verleent een groot aantal diensten, zoals het testen en inspecteren van industriële faciliteiten; het testen van producten volgens veiligheidsnormen, zoals glas, textiel en medische producten; en certificatie van managementsystemen, zoals ISO 9001 en VCA. De verschillende divisies zijn belangrijke onderdelen van het netwerk dat de TÜV Rheinland Groep heeft opgezet om alle delen van de wereld te kunnen bedienen.

VA communication by design

website
VA communication by design is een full-service ontwerp- en communicatiebureau. Hun opdrachtgevers bevinden zich in de B2B-markt – van midden- en kleinbedrijf tot multinationals – en in de culturele en sociale sector, overheid en onderwijs. VA kan hen op veel gebieden ondersteunen: van strategie en positionering tot ontwerp, tekst, en productie. In alle digitale en conventionele media. In het kort: brede expertise, hoog kwaliteitsniveau, een informele en directe werkwijze en meer dan 40 jaar ervaring.

Van Hoff Ontwerpen

Industrieel maatwerk van Dick van Hoff Ontwerpen zorgt voor een ongekunstelde en inzichtelijke manier van vervaardigen waarbij de kwaliteit, in afwerking en materiaalkeuze, voorop staat. De ontwerpen zijn met liefde gemaakt. Liefde voor het product, het maakproces, de gebruiker en het vak. Of het ontwerp nou industrieel of handmatig geproduceerd is, de perfectie en het meesterschap zijn zichtbaar. Kwaliteit staat gelijk aan duurzaamheid. De gebruiker verbindt zich aan de producten door de onverwoestbare en warme uitstraling ervan. Ze lijken soms te refereren aan het verleden maar reageren juist op deze tijd.

Vayon/EL-KW

EL-KW werkt als onderdeel van de Britse Vayon Green Power Group op IPKW aan het project Trolley 2.0: een 18 meter lange Trolleybus, met hetzelfde aantal zitplaatsen die binnen de huidige infrastructuur kan rijden, maar ook los van de bovenleiding. De hybride trolleybus moet minstens 10 kilometer op batterijen kunnen rijden.

Ventura Welding

Andrew Clausen, oorspronkelijk uit California, maakt design radiatoren. Ventura Welding brengt warmte in je huis. Door hoog kwalitatief staal te combineren met een reeks van verschillende mogelijkheden, produceert hij unieke centrale verwarmingsradiatoren naar eigen ontwerp of naar de wensen van de klant.

Veolia

De missie van Veolia is het aanbieden van op energie gerichte infrastructurele oplossingen met gegarandeerde resultaten voor hun klanten door middel van het optimaliseren van de technische, economische en milieuprestaties van technische installaties binnen gebouwen en industriële faciliteiten.

Vestas

Vestas is het enige wereldwijde bedrijf dat zich exclusief richt op windenergie. Sinds 1979 bouwen ze windturbines, zijn sindsdien marktleider en meten ze wel tot windkracht 77 GW. Naast het bouwen, verkopen ze windturbines en denken ze in mee in oplossingen en mogelijkheden voor windenergie.

Vicoma Engineering

Vicoma Engineering is een ingenieursbureau dat opereert voor een veelheid aan opdrachtgevers met een totaalpakket aan technische disciplines. Voor uitbreiding van uw eigen capaciteit, levering van specifieke expertise of voor realisatie van het gehele traject van basic engineering tot en met het gehele projectmanagement kunt u bij Vicoma Engineering terecht.

Visscher en Zoon

Visscher en Zoon is al tientallen jaren leverancier van Elynol reinigingsproducten, van de olie en chemicaliënbinder Uni-Safe en Uni-Safe Plus. Voor de waterbesparende bluskracht verhogende activiteiten van brandweerkorpsen leveren we het product Hydrex. Voor het opvangen van vervuild bluswater en het indammen van olievervuiling in oppervlaktewater leveren we diverse systemen.

Weltevree

Weltevree is een Nederlands productlabel. Weltevree ontwikkelt en produceert oorspronkelijke producten voor de leefomgeving. Gebruiksvoorwerpen voor de herbeleving van primaire verlangens: onderscheidend, oorspronkelijk en van goede kwaliteit. Weltevree is ontstaan uit de behoefte om deze producten voor iedereen toegankelijk te maken.

Wepro

Ingenieursbureau Wepro is als geen ander in staat de problematiek van technische vraagstukken te doorgronden op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, industriële automatisering, bouwkunde, civiele techniek en telecom. Door eerst een haarscherpe analyse te maken van de verschillende aspecten van een vraagstuk, kan Wepro precies aangeven wat ervoor nodig is om het op te lossen. 

< terug