bootcamp

Wil je na je werk het nuttige met het aangename combineren? Doe dan mee met bootcamp! Een uurtje conditie en kracht opbouwen samen met andere fanatieke IPKW´ers. Namens het team van IPKW bieden we alle bewoners van het park, op maandag en donderdag, gratis bootcamp lessen aan.

Iedereen kan meedoen! Bootcamp is een intensieve full body workout voor iedereen. Ongeacht geslacht, postuur, leeftijd of conditie, traint iedereen in zijn of haar eigen tempo en intensiteit. Met bootcamp kun je lekker buiten sporten zonder verbeten gezichten en zware gewichten! Een ervaren instructeur en mede bootcampers zorgen voor de motivatie en gezelligheid.

Bootcamp is laagdrempelig, daarnaast houden onze trainers rekening met sporters van elk kaliber. De HOOYAH-instelling is dat we altijd doorgaan wat het weer ook doet. Sneeuw, regen of hagel? Onze trainers staan altijd voor je klaar en slepen je er doorheen! Daarbij is sporten in de regen ook nog eens gezond, want dan hangt er meer zuurstof in de lucht.

Tevens hebben we op IPKW altijd nog een back-up hal waar we droog kunnen sporten mocht het weer echt extreem zijn. Mocht het voorkomen dat een les echt niet door kan gaan dan laten we je dat uiteraard z.s.m. weten.

De bootcamp lessen op IPKW worden begeleid door professionele trainers van City Bootcamp en worden elke maandag en donderdag van 17.15 uur tot 18.15 uur gegeven. Van te voren omkleden of erna douchen? Dat kan in de kleedruimtes aan de achterkant van Gebouw LB. Hier zijn tevens 3 douches en een toilet aanwezig.

Heb je interesse? Neem contact op met Marloes Huinink via marloes@ipkw.nl of 026-384 46 46. Na aanmelden ontvang je een document met alle benodigde praktische informatie.

Hieronder lees je ervaringen van enkele huidige bootcampers op IPKW:

Corine Janssen, KplusV
“Elke keer weer verrassend anders”
Ik ben sinds een maand met bootcamp op de maandag begonnen. Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht te sporten en iedere les is verrassend anders. Ook is dit voor iedereen geschikt, omdat je op je eigen tempo kunt meedoen. Dus zeker een aanrader!

Alex van Kleef, Nedstack
“Rijkelijke aanvulling op het voetballen”
IPKW heeft mij een jaar geleden kennis laten maken met Bootcamp en daar ben ik blij om. Het is een rijkelijke aanvulling om nog fitter te zijn buiten mijn voetbalactiviteiten om. Bootcamp is voor mij ook fijn als het voetballen stopt vanwege de zomer- of winterstop om dan toch fit te kunnen blijven. Met Bootcamp heb ik ook spieren in mijn lijf ontdekt waar ik geen weet van had dat daar spieren zaten. Ik vind het ook fijn dat het aansluit op het einde van je werkdag.

Augusta Goedhart, Allego
“Je voelt je fit, naderhand vooral, niet tijdens het bootcampen!”
Waarom: 1. Het is naast de deur. 2. Je hebt daarna nog een hele avond over voor andere dingen. 3. Het is een stuk laagdrempeliger dan na het eten, midden in je after-diner-dip, op de fiets stappen om te gaan sporten. 4. Je voelt je fit (naderhand vooral, niet tijdens het bootcampen, haha). 5. Het is gezellig, want je krijgt gezelschap van mede IPKW’ers.

Kitty Arends, TSN TipTop
“Heerlijk direct na het werk”
Goede start van de week om na het werk even een uurtje te knallen. Van sporten krijg je energie en het helpt je om je hoofd leeg te maken. Ik zit veel achter mijn bureau en dus binnen. Daarnaast vind ik het heerlijk om in de buitenlucht te sporten, zomer, herfst of winter… het maakt niet uit. Het is gezellig, de oefeningen doe je individueel, maar ook met elkaar. Het is direct na je werk je kunt dus gelijk door, perfect! Vaak als je eenmaal thuis bent heb je geen zin meer om te gaan, nu ga je in één flow door. HOOYAH!

Ben Dijk, Akzo Nobel Functional Chemicals
“Leuke groep en absoluut geen topatleten”
Mijn ervaringen met bootcamp zijn zeer positief en de redenen dat het werkt voor mij zijn: het is direct na het werk, door mijn collega’s die ook meedoen is de motivatie aanwezig om te gaan, zelfs als je druk bent, prima trainer met afwisselende programma’s en het is een leuke groep met fanatieke sporters die absoluut geen topatleten zijn ;-)

Inge Veens, LekkerLeven
“Jezelf verbeteren en een leuke variatie op het hardlopen”
Bootcamp is een heerlijke buitensport, zelf ben ik een hardloper en dit is een leuke variatie! De instructeurs zijn enthousiast en motiveren je echt jezelf te verbeteren! Je doet mee op je eigen niveau en wanneer je twee keer per week meedoet merk je ook echt resultaat. Er zijn veel bekende en terugkerende oefeningen, maar toch zijn de lessen afwisselend en geven iedere keer weer een voldaan gevoel! Het grootste voordeel voor mij is dat het ideaal is dat je direct na werktijd kan sporten. Wanneer ik thuiskom en na het eten weer van de bank af moet komen is dat, zeker in de winter, een stuk lastiger. Nu het sporten er al op zit kun je dus echt verdiend van je (relaxte) avond genieten. Bovendien is het op maandag en donderdag vrij druk op de weg wanneer je om vijf uur in je auto stapt om naar huis te gaan. Na de les om 18:15 uur kun je zo doorrijden, dus je tijd nuttig besteed en niet eens veel later thuis ;)
Dus geen reden om niet gezellig sportief mee te doen met de bootcamp op IPKW!

< terug