Deelauto

Elektrische deelauto op Industriepark Kleefse Waard

Ieder die werkzaam is op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) kan gratis gebruik maken van een elektrische deelauto, voor afspraken binnen en buiten het park.

Voor IPKW speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Met het introduceren van een elektrische deelauto willen wij elektrisch vervoer stimuleren, de cleantech community versterken en een extra service bieden aan de huurders op het park. De deelauto is gratis beschikbaar.

Wil je gebruik maken van de deelauto? Mail dan je volledige naam, zakelijke e-mailadres en bedrijfsnaam naar facilityservices@ipkw.nl. Heb je je al aangemeld en wil je de auto reserveren?

reserveer online

We zijn gestart met de elektrische poolauto in samenwerking met Project A15, een initiatief van Milieudefensie en Natuur & Milieu. Project A15 werkt aan een omslag naar duurzame mobiliteit waarbij de A15 als meest duurzame snelweg van Nederland wordt ingericht. In het gebied rondom de A15 komen zonnepanelen en windmolens die schone stroom opwekken voor het rijden in elektrische (deel)auto’s.

Daarnaast is The New Motion partner van de elektrische poolauto op IPKW. Download de gratis app van The New Motion voor een overzicht van beschikbare laadpunten in de buurt, onderweg of bij je bestemming. Om op de hoogte te blijven van elektrisch rijden kun je je bovendien aanmelden voor de nieuwsbrief.

Contact
Voor vragen kun je contact opnemen via facilityservices@ipkw.nl of (026) 384 46 46.

Voorwaarden

  • De deelauto mag alleen worden gebruikt door degene die de deelauto reserveert (de huurder).
  • De huurder van de deelauto dient WA verzekerd en in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn.
  • De huurder is tijdens de huurperiode (zie volgende bullet) verantwoordelijk voor eventuele bekeuringen, kosten door onrechtmatig gebruik, schade aan de auto en schade die met de deelauto veroorzaakt wordt.
  • De huurperiode is de periode tussen het ophalen en weer inleveren van de deelauto bij IPKW (ook als deze periode afwijkt van de aanvang- en beëindigingtijd zoals op de huurovereenkomst en/of via het reserveringssysteem is aangegeven).
  • Indien de deelauto betrokken is bij een aanrijding, ongeluk of ander schadegeval heeft de huurder een meldingsplicht richting IPKW, ook indien de deelauto zelf geen (zichtbare) schade heeft.
  • Indien schade ontstaat aan de deelauto wordt per schadegeval het door de verzekering vastgestelde eigen risico doorbelast aan de huurder.
  • Een eventuele bekeuring wordt doorgestuurd naar de huurder, welke verplicht is deze binnen de bepaalde termijn te voldoen.
  • Eventuele kosten die voortkomen uit het niet tijdig voldoen van de bekeuring zijn voor rekening van de huurder.
  • De gebruiker van de deelauto brengt de auto netjes en opgeruimd terug.
  • Roken is niet toegestaan in de deelauto.
< terug