parkrestaurant De Waard

Welkom bij De Waard, het parkrestaurant van Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Het duurzame en moderne onderkomen is de huiskamer van IPKW, waar iedereen van harte welkom is om te lunchen, een kop koffie te drinken en te werken. Ook worden hier evenementen georganiseerd en is het een ontmoetingsplek voor relaties uit de cleantech branche.

Met grote ramen en een hoog plafond is De Waard een open en lichte plek, in een volledig opgeknapt industrieel gebouw. De ruimte bestaat uit verschillende, flexibel in te richten gedeeltes voor koffie, lunch en evenementen. Bovendien is er een terras, waar je ’s zomers heerlijk buiten kunt zitten. De Waard is open op werkdagen van 09.00 tot 15.30 uur.

Koffie, lunch en catering
In De Waard kun je de hele dag terecht voor koffie, snacks, soep en lunch. Ook kun je gebruik maken van de cateringmogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

menukaart

Evenementen
Naast eten en drinken kun je in De Waard ook werken, vergaderen en evenementen organiseren. Klik hier voor meer informatie.

Interieur
De op IPKW gevestigde productdesigners Klaas Kuiken en Luuk Wiehink hebben een gedeelte van het interieur van De Waard gemaakt, met materialen van het park. Klik hier voor foto's en meer informatie.

Herontwikkeling
Bekijk hier hoe De Waard zich ontwikkelde van leegstaande industriële ruimte naar dé plek om elkaar te ontmoeten op IPKW.

Info en contact

Locatie: Gebouw CB, aan de Hoofdstraat op IPKW (Westervoortsedijk 73, Arnhem)

Open: van 09.00 tot 15.30 uur, voor koffie, snacks, soep en lunch.

Catering voor vergaderingen, lunches, brunches en diners, zowel op IPKW als daarbuiten.

100 m2 kant-en-klare evenementenruimte, die verkleind of uitgebreid kan worden. Combinatie van evenement of bijeenkomst met ontbijt, koffie, lunch, een borrel en/of diner zijn mogelijk.

Contact: Catering kan rechtstreeks besteld worden bij De Commanderie via dewaard@ipkw.nl of 06 30 03 37 55. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden contact op via dewaard@ipkw.nl of (026) 384 46 46. 

< terug