evenementenhallen

Evenementenhal VB
Deze industriĆ«le productiehal van ruim 680 m2 is een veelgebruikte ruimte voor evenementen. Deze ruimte ligt centraal op het park, grenzend aan het nieuw ontwikkelde laadplein en het duurzaam gerenoveerde Gebouw LB. Door de vele dakramen en de hoogte, ruim 10 meter, ontstaat er een fraaie, lichte en ruimtelijke hal met een unieke uitstraling. Tevens zorgt de vide van circa 120 m2 en bijna 4 meter hoog voor een speels karakter. Deze hal is geschikt voor diverse soorten events: van bedrijfspresentaties tot congressen en van recepties tot sit down dinners. Subruimtes zijn onder andere mogelijk in Gebouw LB. 

Evenementenhal KB
Deze historische productiehal van 1.500 m2 is wederom in te zetten voor evenementen. Door de vele dakramen en de grote hoogte, ruim 10 meter, ontstaat er een lichte en ruimtelijke hal met een industriĆ«le uitstraling. Deze hal is geschikt voor diverse soorten events: van bedrijfspresentaties tot congressen en van recepties tot productpresentaties. Het aangrenzende buitenterrein van circa 550 m2 vergroot tevens de mogelijkheden.

Voor meer informatie over Evenementenhal VB en KB zie de factsheets 'Evenementenhal VB' (pdf) en 'Evenementenhal KB' (pdf).

Mogelijkheden
Doordat de hallen kaal worden opgeleverd zijn er legio mogelijkheden. Het organiseren van een evenement in een kale hal hoeft niet duurder te zijn dan op een kant-en-klare locatie. Wij helpen graag bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en kosten.

Daarnaast hebben wij goede contacten en prijsafspraken met leveranciers. Wij kunnen desgewenst zorg dragen voor de basisvoorzieningen, zodat je je kunt focussen op andere zaken. Daarnaast denken wij graag mee over andere aspecten van jouw event, om er zo een groot succes van te maken.

Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden van de evenementenhallen zijn de volgende video's interresant om te bekijken:
·       Start Clean Mobility Center
·       VOC-Symposium: Duurzaam Openbaar Vervoer
·       Landelijk afsluiting van het Energiedialoog