Greenhouse

Een kickstart voor clean tech ondernemingen

Stichting Greenhouse is een incubator die zich richt op start-ups in cleantech, ook wel energie- en milieutechnologie (EMT) genaamd. De Greenhouse op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) biedt een ideaal klimaat voor jouw clean tech onderneming en wil ondernemend talent met een duurzaam plan een vliegende start geven en optimaal laten groeien.

Ga naar de website van de Greenhouse en get started!


Wij zoeken ondernemend talent in de wereld van cleantech

De Greenhouse is exclusief voor talent met een goed plan. Wij zoeken innovatieve ondernemers die in de ontwikkelingsfase zitten van hun product of idee. Voordat je in aanmerking komt wordt je businessplan beoordeeld door een selectiecommissie. Eenmaal binnen opent zich een wereld aan mogelijkheden.

Ben je van plan een eigen onderneming te starten (of ben je in de ontwikkelfase) in de wereld van clean tech? Neem dan contact met ons op via (026) 384 46 46 of info@cleantechincubator.nl en ontdek of jij in aanmerking komt voor de Greenhouse!

"De betrokken partijen werken vanuit een professionele, maar toch persoonlijke benadering. Als starter is het fijn om in je eigen kantoor ondersteund te worden in de allesbepalende opstartfase."
Jaap Ory en Dolf Pasman, eigenaren Deepwater-Energy BV (start-up)

"De cirkel is rond: op IPKW, waar in het verleden vanuit AkzoNobel vele innovaties zijn gestart, is nu een business incubator ontwikkeld voor clean tech ondernemers."
Bart Schoonderbeek, algemeen directeur Schipper Bosch en IPKW

< terug