Industriepark met een ideale ligging

Contactgegevens
Bezoekers: Westervoortsedijk 73, 6827 AV Arnhem
Post: Postbus 5197, 6802 ED Arnhem
026 384 46 46 
facilityservices@ipkw.nl

Klik hier voor een routebeschrijving via Google Maps

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is strategisch gelegen in het KAN gebied (Knooppunt Arnhem- Nijmegen), aan de rand van Arnhem. De centrale ligging op de grens van Nederland en Duitsland is een groot voordeel voor bedrijven die grenzeloos willen ondernemen. Vanuit alle windrichtingen en met alle vervoersmiddelen is ons bedrijvenpark zeer goed bereikbaar.

Wegverkeer
IPKW ligt dicht bij het knooppunt Velperbroek en de A12 waardoor de toegankelijkheid met de auto (taxi) en het openbaar vervoer optimaal zijn. Met de bus (lijn 43) bent u in iets meer dan tien minuten vanaf Arnhem Centraal bij bushalte Kleefse Waard, tegenover de ingang van het park.

Via de snelweg is IPKW een goede uitvalsbasis; er is een goede snelwegverbinding met Duitsland, Belgiƫ en Frankrijk. Het park kent een uitstekende circulatie en ontsluiting, met praktisch gesitueerde parkeervelden. Parkeren binnen een straal van 100 meter van uw bedrijf is vrijwel overal mogelijk. Voor iedereen die op de fiets naar het park komt zijn diverse fietsstallingen beschikbaar op het terrein.

Treinverkeer
Vanaf Centraal Station Arnhem – slecht vijf minuten per auto – vertrekken dagelijks hoge snelheidslijnen naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. Voor het vervoer van goederen is op het terrein een spoorlijn aanwezig die aansluit op het spoornet van ProRail.

Water- en luchtverkeer

Voor de aan- en afvoer van uw producten of grondstoffen kunt u gebruik maken van de aan het park gelegen waterweg, de Rijn. Voor luchtverkeer kunt u kiezen uit meerdere internationale luchthavens die allen binnen een staal van 150 kilometer van het park liggen. De reistijd naar luchthaven Weeze is slechts 45 minuten en in 1 uur en 15 minuten bent u op luchthaven Schiphol.

Plaats

Afstand tot IPKW

Reistijd met de auto

Weeze airport (D)

88 km

1:06 minuten

Schiphol airport

115 km

1:09 minuten

Centraal station Arnhem

4 km

8 minuten (met auto of bus)

A12 (knp Velperbroek)

3 km

3 minuten

A325 (richting Nijmegen)

6 km

6 minuten

A50 (knp Waterberg)

9 km

6 minuten

A15 (knp Ressen)

13 km

10 minuten

< terug