Making green business: Green Tech Week

De GreenTech sector bruist. Organisaties binnen de energietransitie, energietechnologie, de biobased en circulaire economie organiseren veel evenementen rondom innovatie en duurzaamheid. Om hierin meer te kunnen bereiken, bundelt de GreenTech Week van 1 tot en met 7 oktober verschillende evenementen die binnen deze sector in Oost-Nederland plaatsvinden. Zo laten we elkaar zien en ervaren waar we mee bezig zijn en vergroten we de kans op het creĆ«ren van new business en innovatie en het leggen van verbindingen tussen ondernemers, kennisinstellingen en overheid.

GreenTech week op IPKW

Tijdens de GreenTech Week is IPKW host van diverse evenementen. De evenementen die plaatsvinden op IPKW:

Op zoek naar nieuwe contacten en inspiratie

'Making green business' daar draait het om tijdens de Green Tech Week.
Tijdens congressen, excursies, lunchsessies, inspiratiebijeenkomsten,
workshops en bedrijfsbezoeken gaat het erom dat iedereen nieuwe zakenpartners kan vinden, en samen inspireren en innoveren. Er is voor ieder wat wils. Alle betrokkenen van de evenementen laten zien waar ze mee bezig zijn en ervaren zo hoe bijzonder de wereld van GreenTech is. Door juist met elkaar te opereren in deze week, vergroten ze de kans op het ontstaan van nieuwe contacten of samenwerkingen en het uitwisselen van kennis met iedereen.

Krachten bundelen

De Green Tech Week is een initiatief van: Stichting Kiemt, VNO-NCW Midden, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Centre for Biobased Economy. Daarnaast haken diverse partijen in de regio aan als sponsor of organisator van uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. Door de krachten te bundelen zetten zij in op versterking van de GreenTech-sector in Oost-Nederland. Kijk voor meer informatie en/of voor het aanmelden van een activiteit of evenement op greentechweek.nl.

< terug