parkrestaurant De Waard

Door de grote ramen en het hoge plafond is De Waard een zeer open en lichte locatie om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en zaken te doen. Niet alleen tijdens een kop koffie of lunch, maar ook tijdens evenementen. Je zit hier te midden van de cleantech community op het park, wat zorgt voor een zeer inspirerende en energieke omgeving! De Waard beschikt over 100 m2 evenementenruimte, die verkleind of uitgebreid kan worden. De Waard is beschikbaar voor evenementen tussen 9:00 – 11:30 uur en vanaf 14:30 uur, uiteraard is overleg mogelijk.

Plug and play

De Waard beschikt over ’plug and play’ eventfaciliteiten, zoals een duurzaam modern interieur, WiFi en alle benodigde audiovisuele apparatuur. Bovendien is Catering de Commanderie gevestigd in De Waard. Catering de Commanderie kan voor u een ontbijt, lunch en/of diner verzorgen, evenals een borrel en/of koffie.

Exclusief voor uw evenement
Naast de 100 m2 evenementenruimte die verkleind en uitgebreid kan worden, bestaat er ook de mogelijkheid om De Waard exclusief te huren voor jouw evenement. Deze mogelijkheid is er doordeweeks na 18:00 uur en in de weekenden.

 


< terug