Stage lopen op het meest duurzame en innovatieve bedrijventerrein van Nederland?

Gezocht: Stagiaire marketing & communicatie

Over IPKW
Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend bedrijventerrein waarop meer dan 60  gespecialiseerde bedrijven zijn gevestigd in de productie en/of clean tech industrie. Dit zie je zowel in de bedrijven als de events terug komen. De bedrijven gebruiken gezamenlijk de faciliteiten van het park, dat omsloten is door een hek. Op dit park zijn zowel kleinere ’plug and play’ (kant-en-klare) ruimtes als volledige lege fabriekshallen te huur. Deze ruimtes bieden mogelijkheden om zowel kleinere als grotere evenementen te organiseren. Industriepark Kleefse Waard is goed bereikbaar met OV en auto. Wij zijn op zoek naar:

Stagiaire communicatie

Functieomschrijving
Als stagiaire zal je zorg dragen voor de communicatie en media uitingen van IPKW. De werkzaamheden zullen zeer divers zijn, meewerken aan de ontwikkeling van de nieuwe website, onderhoud van social media en het mee-organiseren en realiseren van diverse evenementen op het park. Het is een meewerkstage, geen afstudeerstage, waar je werkzaam zal zijn bij IPKW facility services en onderdeel uitmaakt van het parkmanagement van IPKW. Het parkmanagement bevindt zich centraal op het park tussen de bedrijven in een dynamische omgeving.

Vaardigheidseisen
- Je volgt een HBO opleiding gerelateerd aan marketing en communicatie;
- Jij bent in staat zelfstandig te werken;
- Jij bent een organisator met goede communicatieve vaardigheden;
- Jij neemt initiatief en bent flexibel;
- Jij bent thuis in social media en schrijven voor het web.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV naar Leonie Dijkhof: leonie@ipkw.nl. Voor vragen kun je ook contact met haar opnemen via 06-23646571. Uitgebreide informatie over IPKW is te vinden op www.ipkw.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

< terug