Wij bouwen naar uw wensen

Aan de hand van uw huisvestingsvraagstuk formeren wij, samen met u, een projectteam. Dit team werkt alle wensen en eisen voor uw bedrijfsruimte uit in een bouwkundig plan. Tijdens dit proces heeft u op elk moment de mogelijkheid tot bijsturing. Uiteindelijk gaat het om úw onderneming. Daarna zorgen wij voor de uitvoering van het gehele project. Het resultaat is een naar uw wensen gebouwde bedrijfsruimte die u de mogelijkheid biedt om optimaal te ondernemen.

Binnen het maatwerkconcept van Industriepark Kleefse Waard (IPKW) heeft u de keuze uit verschillende opties:

Verhuur bestaande bouw. Binnen de bestaande gebouwen zijn ruimtes met diverse toepassingen beschikbaar, zoals kantoorruimte, bedrijfsruimte, labruimte en atelierruimte. Het actuele aanbod verandert geregeld. Ons projectteam adviseert u of bestaand aanbod een optie is die aansluit bij uw huisvestingswensen. Hierbij kan de bestaande ruimte conform uw wensen worden verbouwd.

Verhuur nieuwbouw. Een nieuw gebouw wordt naar uw wensen ontworpen en gebouwd. U gaat een langjarig huurcontract aan voor de grond en de opstallen. Al naar gelang de groei van uw bedrijf kan het huurcontract ‘meegroeien’ en aangepast worden aan de nieuwe situatie.

Erfpachtconstructie. Op het park is ruimte voor nieuwe gebouwen. U kunt de opstal in eigen beheer laten bouwen, waarbij u enkel de grond huurt. Indien gewenst kan het ontwerp en de bouw van de opstallen door IPKW verzorgd worden tegen een concurrerende aanneemsom.

Huurkoopconstructie. U neemt een optie op de opstal op IPKW, als de groei van uw bedrijf het toestaat koopt u deze van IPKW real estate.

Sale-and-lease-backconstructie. IPKW real estate koopt het gebouw dat uw eigendom is op het park van u terug, waardoor u op een voor uw bedrijf geschikt moment de liquide middelen heeft om te investeren in uw onderneming.

Wij werken graag één of meerdere opties uit naar een concrete aanbieding.