Arnhem Nijmegen Vastgoed 2024

kalender20/11/2024
klok0:30 - 17:30
locatieAct Eventstudios, Industriepark Kleefse Waard

Op 20 november vindt de 9e editie plaats van Arnhem Nijmegen Vastgoed, georganiseerd door @SPRYG Real Estate Acadamy, bij Act Eventstudios op ons park. Deze middag staat in het teken van de actuele visies, plannen, (gebieds)ontwikkelingen en ambities in de regio. Hoe houden we de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen leefbaar, bereikbaar én aantrekkelijk om te wonen en werken? Kom je ook netwerken? Schrijf je nu in.

Programma
12:30 Ontvangst met netwerklunch

13:30 Welkom & inleiding

Onder deskundige leiding van Esther Geuting, directeur innovatie Stec Groep, bent u verzekerd van een scherpe blik op de toekomst van deze vastgoedmarkt in de ambitieuze regio Arnhem-Nijmegen. De actuele plannen, ontwikkelingen, visies en woningbouwontwikkelingen passeren de revue. Wat zijn de uitdagingen in deze economische tijden en waar liggen uw samenwerkings- en vastgoedkansen in deze flinke groeiregio?

Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen: visie en ambitie

Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen is een netwerk waar 18 regiogemeenten samenwerken aan vijf belangrijke en urgente maatschappelijke opgaven. De focus ligt op het fysieke domein: woningbouw, circulariteit, economie en mobiliteit en op cultuur en toerisme. Harriët Tiemens, directeur Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen, vertelt u over de opgaven, ambities en samenwerking van de verschillende gemeenten.Topgesprek vestigingsklimaat: kansen voor economie, innovatie en kennisinstellingen

Wat zijn de investeringskansen voor lokale economie en binnenstad in Arnhem en Nijmegen? Welke commerciële locaties zijn hiervoor interessant? Hoe draagt campusontwikkeling met triple helix onderwijs, overheid en ondernemingen bij aan het economische klimaat? Welke kansen liggen er voor ontwikkelaars en beleggers? Een gesprek met:

  • Harriët Tiemens, directeur Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen 
  • Kevin Rijke, directeur Industriepark Kleefse Waard (IPKW)
  • Heleen Sauer-Beijerprogrammamanager Groeiende Stad 2040 gemeente Arnhem 
  • Jan van Dellen, directeur en lid van The Economic Board Regio Arnhem Nijmegen

15:10 Break

15:40 Marktoverzicht kantoren en bedrijven

Wat kunnen we verwachten op de commerciële vastgoedmarkt van Arnhem Nijmegen? Jos Hesselink, Netherlands research lead Cushman & Wakefield, deelt het actuele marktoverzicht voor kantoren- en bedrijvenvastgoed. Daarnaast schetst hij de economische vastgoedkansen voor Arnhem en Nijmegen en de omliggende regio.Topgesprek: de groei van de regio

De Groene Metropoolregio is een belangrijke regio voor de Nederlandse economie en groeit in het aantal woningen en inwoners. Hoe zorgen we ervoor dat deze regio aantrekkelijk blijft om zowel te wonen als te werken? Hoe houden we de regio goed bereikbaar? Waar liggen de woningbouwuitdagingen met betrekking tot betaalbaarheid, bereikbaarheid en leefbaarheid? Hierover gaat uw dagvoorzitter Esther Geuting in gesprek met met onder meer:

  • Joost Mulder, regiodirecteur Noord-Oost & Midden BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
  • Fabian Bovenlander, directeur Van Wijnen Arnhem

17:30 Wrap up & Netwerkborrel

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313